Hei
Har du lyst til å bli med ut i skogen? Har du lyst til å vandre på stier hvor du ikke har gått før? Har du lyst til å finne ut hva som er bak neste sving? Vi gir deg en turbeskrivelse med noe attåt.

Noen ganger vil vi gi deg en "kort" og kjedelig turbeskrivelse. I den vil du finne en rekke tall. Disse tallene viser til steder i den videre beskrivelsen av turen. Her er det mye interessant å lese. Lurt å vite litt om stedene du skal besøke, ikke sant. Andre ganger er det målet som er viktigst, da gir vi deg en fortløpende beskrivelse, uten tallhenvisninger.

Bli med oss ut i ukjent terreng. Vi vil prøve å vise deg veier du ikke før har gått. Vi vil vise deg noen av stedene og noen av stiene som vi er blitt glade i på våre vandringer i skogen. Kanskje vi vil gi deg noen lure tips også. Eller en liten oppskrift på noe godt du kan lage på bålet. Følg med og se hva som skjer.


Ikke glem å gi oss tilbakemelding dersom du går en av "våre" turer. Skriv litt i gjesteboka vår og fortell om turen.

Nyeste kommentarer

24.08 | 13:47

Takk for fin skildring - hadde selv forfedre på Heksebeget i Sørum for 200 år siden som omsider flyttet til Skedsmo og neste generasjon inn til hovedstaden

17.06 | 15:53

Hei, jeg kom over denne siden da jeg fikk en melding via Myheritage. Kari Rigmor Mørch-Jenssen var tanta mi, gift med Henry som var eldste bror til min mor. Hilsen Inge Aasheim

25.10 | 05:20

generate

12.10 | 10:44

Specialist

Del denne siden